• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
IVAN PILJAC - SENZORI FIZIKALNIH VELIČINA I ELEKTROANALITIČKE METODE
8.4.2011..

IVAN PILJAC - SENZORI FIZIKALNIH VELIČINA I ELEKTROANALITIČKE METODE

 
Knjiga SENZORI FIZIKALNIH VELIČINA I ELEKTROANALITIČKE METODE autora Ivana Piljca, jednog od najboljih poznavatelja elektroanalitičkih metoda u nas, prošireno je i dopunjeno izdanje njegovatraženog udžbenika Elektroanalitičke metode iz 1995.
Ona,kao prvi interdisciplinarni sveučilišni udžbenik o senzorima fizikalnih veličina i elektroanalitičkim tehnikama na hrvatskom jeziku, nema uzora u hrvatskoj znanstveno-stručnoj literaturi. Opširna građa na izvoran je način obrađena u četrnaest poglavlja, od kojih svako čini zasebnu cjelinu,pa studentima prirodoslovnih,matematičkih i srodnih fakulteta omogućuje izbor poglavlja u skladu s nastavnim programom studija koji pohađaju. Izvrstan je priručnik i njihovim nastavnicima te stručnjacima u praksi. Iza svakog je poglavlja popis literaturnih izvora,što čitatelju omogućuje dodatne informacije o temi koja ga zanima.
Udžbenik je namijenjen studentima prirodoslovnih, tehničkih i srodnih fakulteta koji studiraju načine mjerenja i regulacije fizikalnih veličina u okviru nastavnih predmeta analitičke kemije, fizikalne kemije, instrumentalne analize, te predmeta vezanih uz mjerenje, vođenje i automatsko upravljanje tehnoloških i biotehnoloških procesa.
Udžbenik obrađuje teme vezane uz teorijske osnove, mjerne naprave i primjenu elektroanalitičkih metoda, te metode mjerenja fizikalnih veličina temeljem poluvodičkih, optičkih, piezoelektričnih, termoelektričnih i nanostrukturnih svojstava tvari.

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI