• Pretraga

  

 

 

 

 

      

  

 

  Cjenik usluga Skriptarnica

 
Kompleksna analiza
19.1.2018..

Kompleksna analiza

Nova knjiga: Neven Elezović - Kompleksna analiza

Cijena 93.00 kn
 
Ovaj sveučilišni udžbenik pokriva gradivo predmeta Kompleksna analiza koji se predaje studentima prve godine diplomskog studija Fakulteta elektrotehnike i računarstva. Slično gradivo sluša se i na drugim tehničkim fakultetima i na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu. Stoga udžbenik može biti od koristi širem krugu čitatelja.
 
Kompleksna analiza klasično je gradivo nužno u obrazovanju inženjera i matematičara, s mnogobrojnim primjenama. Neke od tih primjena posebno su istaknute u temama odabranim o ovoj knjizi. Pritom se misli na poglavlja o konformnim preslikavanjima kompleksne ravnine, a posebno o preslikavanjima pomoću elementarnih funkcija. Uz te dijelove, pokriveni su standardni sadržaji o diferencijabilnosti, prikazima u Taylorove i Laurentove redove, singularitetima i integralima analitičkih funkcija.
Iskazi i dokazi teorema u principu su strogi, no veliki broj primjera i riješenih zadataka svakako će olakšati čitanje i zorno ilustrirati moguće primjene naučene teorije. Uz to, u udžbeniku je ponuđen veliki broj zadataka za samostalnu vježbu, tako da dodatna zbirka zadataka nije potrebna.
 

       

 

 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI