• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
Nova knjiga u prodaji - Davor Klobučar - MATEMATIKA NAŠA SVAGDAŠNJA
21.9.2012..

Nova knjiga u prodaji - Davor Klobučar - MATEMATIKA NAŠA SVAGDAŠNJA


Ova knjiga zanimljiv je spoj popularne i ozbiljne matematike.

U njoj ćete osim ozbiljnih tema naći i šaljive primjedbe, birane zadatke, dodatna pitanja za poticanje znatiželje, rijetko spominjane detalje, a povremeno i pričice.

Najprije je bila zamišljena kao knjiga za srednjoškolce koji su počeli razvijati ljubav prema matematici, ali na kraju je nastao tekst koji će biti zanimljiv i ostalima: studentima (kako tehničkih fakulteta, tako i same matematike), nastavnicima koji predaju matematiku u osnovnim i srednjim školama, inženjerima i hobistima.

Vjerujemo da će u knjigu - bez obzira na njezinu razinu i opušteniji stil - rado zaviriti i mnogi visoki matematički stručnjaci!

Nije je dobro površno suditi prema njezinu drugačijem pristupu, nego treba zaći dublje u tekstove jer ćete u tim dubinama otkriti skrivena blaga.

Uostalom, matematičkih knjiga koje su teške i jako ozbiljne imate koliko hoćete - ono što nam nedostaje jest upravo jedna ovakva!

Ako zahvaljujući njoj netko zavoli matematiku, nauči nove stvari ili dobije kakvu didaktičku inspiraciju, to će značiti da je knjiga postigla svoje cilj i da je učinila nešto dobro i korisno.
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI