• Pretraga

  

 

 

  

 

  

      

  

 

  Cjenik usluga Skriptarnica

 
NOVA KNJIGA U PRODAJI !! Matko Ferić; REPETITORIJ ELEMENTARNE MATEMATIKE zadatci s klasifikacijskih ispita
20.3.2014..

NOVA KNJIGA U PRODAJI !! Matko Ferić; REPETITORIJ ELEMENTARNE MATEMATIKE zadatci s klasifikacijskih ispita

Matko Ferić

REPETITORIJ ELEMENTARNE MATEMATIKE  zadatci s klasifikacijskih ispita

Ova zbirka zadataka sadrži zadatke s klasifikacijskih ispita koji su se tijekom  nekoliko desetljeća održavali na tehničkim fakultetima u Republici Hrvatskoj .

Student mora biti svjestan da je studij na tehničkom fakultetu vrlo zahtjevan te se od studenta očekuje kvalitetno matematičko predznanje. Ova knjižica može pomoći da se jednostavno utvrdi posjeduje li student takvo predznanje ili ne.

Četrdeset testova koji su bili postavljeni u posljednja dva desetljeća klasifikacijskih ispita dana su u nepromijenjenom izdanju.  Svake su godine bila postavljena dva testa, tzv. I. i II. rok. Zadatci na prvom roku zahtjevniji su od onih na drugom roku. Vrijeme pisanja testa iznosilo je 180 minuta. To znači da bi se jedan test koji sadrži samo zadatke iz matematike trebao riješiti za najviše dva sata, a brzina rješavanja jedan je is bitnih pokazatelja spremnosti.

Student koji je htio upisati FER morao je riješiti više od klasifikacijskog praga.

Imajte ove podatke na umu kada budete rješavali ove zadatke. Odvojite dovoljno vremena i pokušajte riješiti cijeli test. Smatrajte da ste dostigli zadovoljavajući nivo ako za dva sata uspijete postići više od 200 bodova, uzimajući  15 za svaki točan i -4 za svaki netočan odgovor.

Ove zadatke pripremili su nastavnici Zavoda za primijenjenu matematiku   FER-a.

CIJENA : 45,00 kn

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI