• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
NOVA KNJIGA Ernst Mihalek - NISKONAPONSKE DISTRIBUCIJSKE MREŽE – Uvod u planiranje i zaštitu
6.5.2014..

NOVA KNJIGA Ernst Mihalek - NISKONAPONSKE DISTRIBUCIJSKE MREŽE – Uvod u planiranje i zaštitu

 

 
Ernst Mihalek
NISKONAPONSKE DISTRIBUCIJSKE MREŽE – Uvod u planiranje i zaštitu
CIJENA : 250,00 kn
Želja je autora da se Uvodom u planiranje i zaštitu niskonaponskih distribucijskih mreža u vrijeme uporabe računalnih programa podsjeti čitatelja na neke osnovne odnose elektrotehničkih veličina u niskonaponskim mrežama, kao što su opterećenja kupaca, gubici napona, gubici snage i još mnogo toga . Razumijevanje tih odnosa zasigurno vodi i do potrebe kritičnosti pri svakom razmatranju mreže, planiranju, rekonstrukciji ili vođenju pogona odnosno prihvaćanju novih kupaca.
Iz popisa izvora čitatelja može se uočiti da se gradivo knjige osniva na radovima autora i suradnika, a također i na nekim izvornim radovima stranih autora. Također je uočljivo da se potrošnju i opterećenja niskonaponske mreže proučava uz širu uporabu statistike i tehnoekonomskih alata, što tu mrežu bitno razlikuje od ostalih mreža viših napona.
Knjiga je namijenjena prvenstveno mlađim inženjerima u distribucijskim organizacijama, mlađim kolegama u elektroenergetskim institutima, studentima energetike, te naravno svima koje zanimaju karakteristični odnosi i problemi planiranja, praćenje pogona i zaštite u javnoj te jednim dijelom i u industrijskoj niskonaponskoj mreži.
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI