• Pretraga

  

 

 

  

 

  

      

  

 

  Cjenik usluga Skriptarnica

 
Python za znatiželjne - sasvim drukčiji pogled na programiranje
3.3.2016..

Python za znatiželjne - sasvim drukčiji pogled na programiranje

U prodaji je nova knjiga u izdanju Elementa: Python za znatiželjne -  sasvim drukčiji pogled na programiranje

Autori: Zoran Kalafatić, Antonio Poščić, Siniša Šegvić i Julijan Šribar

Cijena: 146,00 kn

 
”Izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi nijedan dan u životu.”
Tako kaže poznata Konfucijeva poslovica, a slična je i nit vodilja ove knjige: pokazati da je rad s programskim jezikom Pythonom često vrlo ugodan i lišen većine frustracija koje početnicima, a ponekad i iskusnim korisnicima, donose drugi jezici te da programiranje nije bauk već iznimno korisna vještina u mnogim područjima života.
 
Python za znatiželjne zato svima zainteresiranima otvara vrata u svijet suvremenoga i moćnoga programskog jezika Pythona te ih pritom upoznaje i s njegovim složenijim, konkretnim mogućnostima i primjenama u raznim područjima života.
 
Programiranje se u knjizi uvodi od vrha prema dnu: polazeći od zadataka primjerene težine, a pri njihovom se rješavanju koristimo mogućnostima koje pružaju standardna biblioteka i sam jezik. Ova je knjiga zato koncipirana tako da bude korisna literatura programerima (i onima koji će to tek postati) s različitim predznanjima, uključujući samouke entuzijaste, studente, istraživače te inženjere računarstva i ostalih tehničkih područja. Knjiga ne pretpostavlja posebna predznanja o programiranju, ali u isto vrijeme ni ne bježi od naprednih tema. Stoga se može čitati na dva načina: kao uvod u programiranje i kao detaljni pregled izražajnih mogućnosti Pythona.

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI