• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
Materijali za prijemni ispit
26.5.2009..

Materijali za prijemni ispit

DRAGI NAŠI BUDUĆI STUDENTI FER-a
Kako bi Vam olakšali pripreme za upis na FER i sve tehničke fakultete predlažemo Vam sljedeće knjige kao literaturu. One će Vam pomoći pri vježbanju fizike i matematike,te Vam prikazati kako su do sada izgledali prijemni ispiti….
Sve detaljne informacije o knjigama možete potražiti na našoj stranici ili kod nas osobno…
ŽELIMO VAM PUNO SREĆE ,
VAŠA SKRIPTARNICA

Fizić:Klasifikacijski ispiti na tehničkim fakultetima
Knjiga sadrži sve zadatke iz matematike i fizike koji su u proteklih 30 god. zadavani na klasifikacijskim ispitima na elektrotehničkim, strojarskim, prirodoslovno matematičkim fakultetima u Zagrebu, Splitu, Osijeku, Rijeci, Karlovcu i Slavonskom Brodu. Na 228 stranica dano je 50 testova x 40 zadataka, ukupno 2000 zadataka s odgovorima.
 

 

 

Pevec:Fizika za klasifikacijske ispite
Zbirka je namijenjena kandidatima koji se pripremaju za klasifikacijski ispit iz fizike za studij na tehničkim fakultetima. Sadržaj: Mehanika, Toplina, Elektricitet i magnetizam, Optika, Atomi i atomska jezgra, Rješenja
 

 

Muić:Fizika zbirka riješenih zadataka za prijemne ispite

Ova knjiga namijenjena je prvenstveno učenicima koji se spremaju za prijamne ispite na tehničkim fakultetima i na PMF-u, ali može poslužiti i u redovnoj nastavi kao dopuna postojećim zbirkama zadataka. Svako se poglavlje sastoji od triju dijelova: uvodnog dijela s pregledom pojmova i formula, 10 izabranih primjera s detaljno riješenim zadacima i 10 testova u obliku u kojem dolaze na prijamnim ispitima, s rješenjima na kraju knjige. Na kraju zbirke dodana su još tri testa sa po 16 zadataka, koliko dolazi na prijamnim ispitima, također s rješenjima.

  

U prodaji su također i izabrane formule iz fizike i matematike, te kalkulator koji se koriste na klasifikacijskim ispitima.
 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI