• Pretraga

 

 

  

 

      

  

 

  

 
ENELOOP BATERIJE I PUNJAČI
11.3.2010..

ENELOOP BATERIJE I PUNJAČI

 

U  našem asortimanu možete pronaći  i  prve punjive baterije koje svoju snagu mogu zadržati godinama. Riječ je  baterijama iz serije ENELOOP,  najvećeg  svjetskog  proizvođača baterija i baterijskih dodataka, tvrtke Sanyo.
Eneloop predstavlja prekretnicu: prvu punjivu bateriju spremnu za uporabu odmah nakon kupnje. Ona objedinjuje prednosti moderne nikal-metal-hidridne (NiMH) tehnologije i prednosti klasičnih alkalnih baterija.
Eneloop zamjenjuje jednokratne baterije u svim uređajima u Vašem kućanstvu. Od digitalnih kamera i MP3 playera do daljinskih upravljača i ručnih svjetiljki, eneloop je idealan i univerzalan izvor energije za sve Vaše uređaje, cak i za one u kojima ste dosad koristili alkalne baterije, poput igraćih konzola ili putnih budilica. To znači da se više ne morate snalaziti u mnoštvu različitih tipova baterija ili koristiti skupe baterije posebne namjene. Eneloop je uvijek prava baterija za sve Vaše potrebe. U našoj ponudi imamo AA i AAA baterije, punjače baterija kao i USB punjača za baterije.Pregled baterija i punjača

 

 
arhiva novosti
artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI