• Pretraga

 

 

 

 

 

  

 

     

  

 

  Cjenik usluga Skriptarnica

O nama

Skriptarnica

Unska 3
zgrada FER-a
ZAGREB

tel: 01/6157-351
fax: 01/6157-352

E-mail: prodaja@skriptarnica.hr

 

 

 

 

Radno vrijeme KIOSK :

Ponedjeljak do petak : od 7.30 h  do 17.30 h.

Radno vrijeme KOPIRAONA : 

Ponedjeljak do petak : od 8.00 h  do 16.00 h

Skriptarnica je obrt osnovan 1991. godine, nalazi se u auli Fakulteta elektrotehnike i računarstva, Unska 3 u Zagrebu. Osnovna djelatnost je maloprodaja kancelarijskog, školskog i informatičkog pribora, knjiga te fotokopiranje i uvezivanje. Kod nas možete pronaći sav potreban materijal potreban za svoje poslovanje te dobiti vrhunsku uslugu fotokopiranja, fotokopiranja u boji te uvezivanja svih vrsta materijala. Za poduzeća osiguravamo preuzimanje i dostavu materijala na njihovu adresu na području Zagreba. 

Ukoliko Vam treba usluga kopiranja, uvezivanja, printanja ili želite da Vaši materijali na prezentaciji izgledaju odlično, obratite se našem timu i dobiti ćete profesionalnu uslugu koja će biti obavljena u dogovorenom roku. To nam omogućuju naši strojevi, dugogodišnje iskustvo i kvalitetan tim ljudi. Kvaliteta, brzina, odgovornost i povjerenje, ključne su riječi kojih se pridržavamo u našem svakodnevnom poslu.
Pridružite se velikom broju naših zadovoljnih klijenata.

Naša misija je da svojim klijentima osiguramo najbolju moguću uslugu te da širenjem usluga prema potrebama klijenata postanemo najbolji u svom poslu.

 

Skriptarnica ekipu čine:

Damir Banić
Amra Rudelić
Krešimir Mikulčić
Sanja Ljubičić
Tihana Ivanišević
Gordana Petak
Robert Đini


 


 

 

artikla u košarici 0
 
=0,00 kn
Još 500,00 kn
do besplatne dostave

Prijava korisnika

 

 

KORISNI LINKOVI